Оголошення України
П`ятниця, 17.05.2024, 07:57
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Форма входу
Замовити рекламу
Івано-Франківськ
Київ
Тернопіль
Пошук
Партнери
Статистика
Дошка оголошень в Україні » 2011 » Грудень » 17

Передплачуйте газету "УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР"! "УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР"- це загальноукраїнський громадсько-політичний та культурно-релігійний двотижневик. Видається в Харкові. У кожному числі - актуальна інформація, котру приховують заангажовані масмедіа, унікальні аналітичні й публіцистичні матеріали, коментарі експертів, ексклюзивні фотоматеріали, а також окремий літературний розділ, де можна знайти якісні, але дотепер неоприлюднені твори сучасних письменників. Для читачів, котрі планують своє життя в умовах сучасної української дійсності й прагнуть бути максимально проінформованими щодо сучасних реалій країни. Передплата приймається в усіх поштових відділеннях України! ДЛЯ ІСНУВАННЯ ЖИТЄВОНЕОБХІДНІ ПЕРЕДПЛАТНИКИ, тому, передплатний індекс 37350. Вартість: 27 грн/3 міс., 54 грн/6 міс., 108 грн/1 рік. ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ГОЛОВНОЇ МЕТИ ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ДРУКУВАТИСЯ У НАС

... Читати далі »

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Харкові |

Великий вибір комп'ютерної та цифрової техніки: готові ПК, ноутбуки, комплектуючі та інше, за доступними цінами.
Професійні консультації по цінам та якості комп'ютерної техніки.
Підберемо комп'ютер для ваших задач, оптимальну комплектацію для дому, офісу, ігр.
Модернізація комп'ютерів, заміна комплектуючих.
Можливий обмін вашого старого комп'ютера на новий з доплатою.

... Читати далі »

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Луцьку |

Шукаєте новинки, цікаві й корисні речі від українських виробників зверніться до каталогу «Родинний клуб». Великий асортимент якісних товарів народного споживання від найкращих українських виробників: «Ярослав», «Алеана», «Еліксир», «Кримська стевія» тощо.
В каталозі «Родинний клуб» Ви зможете придбати товари на будь-який смак, вони згруповані за розділами, що зробить процес вибору швидким та приємним.
Замовити товари або каталог можна: листом, мейлом чи телефоном. Придбавши товар у нашому каталозі, Ви маєте унікальний шанс стати учасником програми лояльності для покупців та прийняти участь у розіграші головного призу (замовивши товар хоча б один раз) – 200 000, 00 грн.
Скористайтесь пропозицією, з нами зручно та надійно!

... Читати далі »

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Полтаві |

Реалізовуємо нову та вживану військову камуфльовану форму та спорядження країн НАТО (Німеччина, Англія, Австрія…), а саме : одяг, взуття, головні убори, ремені, спальники, каремати, фляги, рюкзаки, сумки та багато іншого для полювання, риболовлі, страйкболу, туризму, активного відпочинку.
Магазин «Патріот».

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Дніпрі |

Замовити рекламу
Реклама в Україні
Луцьк
Рівне
Луцьк
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz