Оголошення України
П`ятниця, 17.05.2024, 07:57
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Форма входу
Замовити рекламу
Івано-Франківськ
Київ
Тернопіль
Пошук
Партнери
Статистика
Дошка оголошень в Україні » 2013 » Лютий » 17
Виконуємо ремонтні роботи будь-якої складності: штукатурка, шпаклівка, шпалери, гіпсокартон, фарбування стін, укладання ламінату, плитки і т.д. Якість і вчасну роботу гарантуємо. Усі деталі по телефону: 0967407917 Микола


... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Києві |

Кам`яний LVIV - TZV Технології захисту та відновлення.
Це розділ нашої діяльності – Виготовлення та реалізація Професійної лінії засобів для мінеральних поверхонь(для натурального каменю, плитки, бетонних та цементних виробів).
Натуральний камінь та будь які матеріали(цемент, бетон, гіпс та сполуки).
Перед укладанням використовувати грунтуючі та гідроізолюючі засоби.
Кожен мурувальний та облицювальний матеріал знепилити та знежирити перед монтажем та покласти за допомогою справжніх спеціалізованих клейових розчинів.
Ми виготовляєм та реалізовуєм:
-Чистка,Мийка -Чистящі, миючі, знепилюючі та знежирюючі засоби КL-TZV Будівельно-побутові, протигрибкові,від технічних забруднень, до монтажу і після, для поверхні та облицювальних матеріалів.
-Підготовка - Грунти, гідроізоляції, пластифікатори, добавки до бетонів КL-TZV
Укладання -Професійні Клеї для натурального каменю та інших матеріалів, цементні та акрилові пігменти та фуги, затирки для швів.
-Захист та декорація -Захисні та Декоруючі Лаки та Пропитки КL-TZV внутрішні та зовнішні Акрил-Водні, Акрил-Органічні з різними ефектами: З Ефектом «Мокрий Камінь» , «Підсилення Кольору», «Голограмма» (нанесення голографічних блискіток), матові та глянцеві. Лаки та пропитки призначені для натурального каменю, штучних бетонних, гіпсових та цементних виробів, облицювальних, тротуарних та ландшафтних.
Захист від Атмосферних факторів, Моху, Грибків, Висолів, УФ-випромінювання, від бруду та пилу, для покращення вологого прибирання а також ТЕРМОСТІЙКІ що захищають та декорують вироби які нагріваються від 100 до 450град.цельсія та Лаки POLI для полірованих виробів.
-Виконання робіт по чистці та захисту професійною бригадою.
А також у новому магазин-салоні каменю та буд.матеріалів "КАМ`ЯНИЙ LVIV"
м.Львів, вул. Навроцького 1(Перед Сихівським мостом)
38(032) 245-39-46, 38(098)067-77-70, 38(096)477-73-00

... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Виконуєм професійне утеплення фасаду пінопластом,мінватою,а також оздоблення фасаду,короід,бараник,і тому подібне.Наше риштування і доставка матеріалів. тел. 0969500360.0684297359


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Тернополі |

Запрошуємо у Вокальну студію!!!
Кваліфіковані педагоги допоможуть Вам оволодіти вокальними навиками, розвинути Ваш талант, підготувати до різноманітних конкурсів та фестивалів.

Навчання відбувається у формі індивідуальних занять , у зручний для Вас час.Також діти віком від 5 років і вище набираються у вокальний ансамбль (групові заняття вокалом). тел. (063)9750488


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Багато з нас любить посидіти у затишному кафе, насолоджуючись гарною атмосферою, різноманіттям страв на столі, приємною музикою та достойним обслуговуванням.

У лютому 2012 року на бульварі Перова, 22 відкрилася піцерія "Саломіа".

Чому саме піцерія? Тому що піцу люблять всі, від малечі до дорослих. Це італійське блюдо продовжує «розбурхувати» апетит мільйонів людей. Італійці дуже схожі на українців: за темпераментом, менталітету, а кухня цієї країни завжди знаходить «відгук» на столах наших співвітчизників.

Піцерія «Саломіа» - місцеі, де печуть піцу за правилами італійської класичної кухні, тобто вручну. Кухарі піцерії є справжніми майстрами своєї справи.

Одна з особливостей приготування піци в піцерії «Саломіа» - тісто, замішане вручну, в добрих руках Пицамейкер розкочується, при цьому в ньому залишається корисний кисень, тобто воно дихає. Потім коржик наповнюється бажаними, тільки свіжими продуктами (!) І запікається в спеціальній печі. Важлива деталь будь-якої піци - її незвичайний соус, який готується за оригінальними рецептами. У лічені хвилини любителі піци отримують своє замовлення.

Піцу можна замовити не виходячи з дому, офісу. Достатньо подзвонити по телефону
+38 (044) 540-7892 або (098) 417-2133

Піца, яку ви замовили в піцерії «Саломія» ніколи не буває підігрітою, несвіжої і несмачною! Служба доставки має всі аксесуари для того, щоб довезти до пункту призначення піцу гарячої!

Окрім піци в «Саломія» є інші страви: салати, супи і т.д. З напоїв: свіжий чай, кава, соки і слабкі алкогольні напої. За бажанням Ви можете замовити на дім або роботу будь-яку з представлених піц, а також прохолодні напої.

Головний принцип роботи піцерії «Саломії» - піца з українською душею!
тел. (098) 417 -2133, (044) 540-78-92

... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Києві |

Замовити рекламу
Реклама в Україні
Луцьк
Рівне
Луцьк
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz