Оголошення України
Субота, 20.04.2024, 15:17
Вітаю Вас Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід
Форма входу
Замовити рекламу
Івано-Франківськ
Київ
Тернопіль
Пошук
Партнери
Статистика
Дошка оголошень в Україні » Оголошення в Львові

Концентрована пропитка Lignofix P (Чехія) гарантовано захистить дерев'яні конструкції (балки, лаги, крокви, обрешітку і т.п.) від комах-шкідників (шашіль, короїд, точильник і т.п.) від дереворуйнівних грибків та плісняви. Термін захисту дерев'яних конструкцій – НЕОБМЕЖЕНИЙ! Антисептик для дерева Lignofix P виробляється в Чехії для європейського ринку. Поставляється в двох модифікаціях – зелений і коричневий, в тарі по 1 л і 5 л. Концентрат розбавляється водою 1 до 9, так з 1 л концентрату отримуємо 10 л розчину цього достатньо для обробки 50 кв.м деревини, з 5 л концентрату отримуємо, відповідно 50 л – розчину цього достатньо для обробки 250 кв.м деревини (до 5 куб.м). Вартість 1 л – 150 грн., 5 л – 600 грн. Доставляємо Новою Поштою по всій Україні, доставка – БЕЗКОШТОВНА! тел. (068) 22-99-474

  

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

ПРИБИРАЧ™ – клінінгова компанія, що надає послуги по прибиранню у м. Львів населенню та корпоративним клієнтам. 

Пропонуємо Вам наступні послуги: 
• Прибирання 
• Клінінгові послуги. 
• Щоденне прибирання. 
• Генеральне прибирання. 
• Миття вікон. 
• Миття вітрин. 
• Миття вивісок. 
• Хімчистка килимів. 
• Чистка ковроліну. 
• Чистка маркіз. 
• Чистка плитки 
• Хімчистка матрасів. 
• Хімчистка диванів. 
• Хімчистка м’яких меблів 
• Хімчистка крісел. 
• Прибирання після ремонту. 

Також, надаємо працівників для щоденного прибирання на постійній основі або тимчасово, наприклад, якщо замовник здійснює пошук нової штатної прибиральниці. 

Здійснюємо прибирання різних об’єктів: приватних будинків та квартир, офісів, банків, магазинів, закладів харчування, аптек, приватних медичних кабінетів, салонів краси та ін.
тел. +38 (032) 253-53-73, +38 (095) 826-96-96

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Компанія «V&R Group» надає повний комплекс послуг у сфері архітектурно-будівельного проектування та дизайну від концепції до робочої документації архітектурних, конструкторських, розділів інженерних мереж по новітнім технологіям. Також компанія надає послуги супроводу проектів від вибору ділянки до здачі об’єктів в експлуатацію, з дотриманням зобов'язань та гарантій по виконанню роботи. 

Основними напрямками діяльності компанії «V&R Group» є архітектурно-будівельне проектування: 
• житлових, торгово-офісних комплексів; 
• готельно-рекреаційних об’єктів; 
• індивідуальних житлових будинків та малоповерхових житлових кварталів забудови. 

Компанія «V&R Group» має великий досвід проектування і будівництва об’єктів різної складності. тел. 068 665 32 85

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Компанія Floorbest займається продажем та улаштуванням підлогових покриттів: лінолеум, каучукове покриття, ламінована підлога, паркетна дошка, килимові покриття, спеціальні покриття, фальшпідлога, промислові підлоги, спортивні покриття. Компанія також реалізує і надає послуги з улаштування підвісних стель AMF, Armstrong, Griliato. 
Пропонуємо широкий вибір будівельних сумішей, матеріалів для декоративного оздоблення стін, фарб. Floorbest є офіційним дистриб’ютором відомих європейських заводів: AMF, Armstrong, Tarkett, ТМ "Tomsit" (Henkel), Nora, Timzo, Tapibel, Lano, Incati, Tilia, Polyflor та багатьох інших. Всі роботи виконують кваліфіковані спеціалісти. При потребі компанія надає дизайнерський супровід, послуги та рішення. На всі види робіт надається гарантійне та після гарантійне обслуговування. Доставка і укладка у Львові і по всій Україні. http://floorbest.com.ua/ тел. (098) 094-70-92, (032) 232-80-62

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Ми пропонуємо повний спектр послуг з індивідуального та промислового проектування і дизайну. Гнучкий підхід. Фотореалістичні візуалізації. Використання нових та класичних технологій і матеріалів. Всі стилі. Повна взаємодія з клієнтом на всіх етапах. 
Висока якість, швидке виконання, індивідуальність кожного проекту. 
ТоВ «Архітектурна компанія «Конструктив» 
Львів; Хуторівка 40А, оф.118 
Сайт: http://konst.com.ua 
Мейл: const.com.ua@gmail.com 
Тел.: 097-537-20-67; 063-23-11-993

  

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Мрієте співати? Не знаєте з чого почати? Індивідуальні уроки вокалу від PIDKOVAmusic! 
Шукаете цікаве заняття для дитини? Ми Вам порадимо: ВОКАЛ- 
корисно для здоров'я 
розвиває особистість 
надає впевненості 
цікаво. 
Вік від 5 років, заняття у зручний для Вас час. 
Також проводимо заняття з дорослими. тел. 0979495233, 0639750488

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Діагностика для вас і ваших рідних. 
Приватному оздоровчому центрі проходить літня акція, в рамках якої є можливість пройти повне обстеження організму всього лише за 250 грн. + отримати безкоштовну професійну консультацію спеціаліста. 
Це діагностика, яка здійснюється на основі акупунктури, що дозволяє з високою точністю обстежити всі органи та системи, виявити першопричини тих чи інших розладів. 
Обстеження триває до 1 год. і проводиться спеціалізованим новітнім приладом "ACU-LIFE" (розроблявся протягом 20 років японськими та американськими вченими), зчитує інформацію з точок, які знаходяться на нашому тілі (на руках). 
Більше інформації за тел. +380932742684, +380672125842.

 

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Авторизований сервісний центр ПП «Сервісант» здійснює: 
 Діагностику та сервісне обслуговування котлів; 
 промивку теплообмінників; 
 ремонт плати управління; 
 підключення та налаштування програматорів; 
 заміну запчастин, усі можливі супутні послуги.
тел. +38098498508

 

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Виготовлення меблів на замовлення - за індивідуальними розмірами та дизайном із натурального дерева. Майстерно зроблений виріб роками буде приносити функціональне та естетичне задоволення власникові. Доступні ціни та високу якість гарантовано! Звертайтесь, не пожалієте! тел. +380965658707

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Будівництво ставків різних форм та розмірів: викопані, обваловані, руслові, декоративні, технічні та пожежні, зрошувальні резервуари. Будівництво водойм для розведення риби, відпочинкові території, пляжі.

Будівництво меліоративних, зрошувальних каналів. Виконуємо роботи з будівництва гідроспоруд: мости, дамби, шлюзи, насипи.

Очищення водойм від мулу, водоростей, донних відкладень плаваючим шнековим ілососом. Добування сапропелю, мулу, в якості добрива, для аграрних цілей.

Укріплення берегового відкосу габіоном, георешіткою, сваями (дуб, модрина) шпунтом, шлакоблоком.

Будівництво рибних комплексів для вирощування форелі, осетра, коропа.

тел. 068 760 98 98

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Декорування тканинами (драпірування банкетного столу і фону, скатертини на столи, фуршетні спідниці, чохли на стільці, серветки, все для весілля). флористика, квіткові арки для виїзної церемонії та оформлення весільного залу, столик і стільці для розпису. тел. 0983549679

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Компанія Трайдент Україна Ltd постійно реалізує Гідромотори та Гідронасоси нерегульовані, Гідророзподільники, Гідронасоси регульовані, Гідромотори типу ГПРФ, Гідроциліндри, Гідростатику, Мотори гідравлічні планетарні (МГП), Турбокомпрессора, Паливні насоси високого тиску, Гідропідсилювачі керма. Все гідрообладнання нове, з гарантією 1 рік. Виконуємо гарантійне та пост гарантійне обслуговування. Маємо обмінний фонд. Також виконаемо ремонт Вашого гідрообладнання будь якої складності. Дуже гнучка цінова політика. тел. 0958706932, 0985139862

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Басейни під замовлення!
Будівництво громадських та приватних басейнів!
Проектування, будівництво, установка, оздоблення, обслуговування, очистка, реконструкція
басейнів різних форм та розмірів. Пропонуємо:
-хімію для басейнів,
-павільйони для басейнів,
-покриття для басейнів,
-обладнання для басейнів від провідних європейських виробників.
Телефонуйте і ми здійснимо Вашу мрію в короткий термін! тел. +380676701375

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Приймаємо макулатуру у Львові та Львівській обл. в будь-яких кількостях, виїзд до клієнта в залежності від кількості. Заберемо макулатуру з офісу, квартири, будь-якого вказаного Вами місця. Інформація за адресою http://vk.com/makulatura_lviv (долучаючись до групи Ви будете мати доступ до новин, зміни цін та додаткових послуг). тел. 063 177 87 07

Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

1-но головочна 12-ти голкова вишивальна машина човникового стібка. Застосовується для вишивання на плоских виробах.Поле вишивки 600*800 мм. тел. 0674275464


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Весільна агенція «Львів’яни» пропонує:
• музику для будь-яких урочистостей. Великий спектр репертуару (від традиційних польок до сучасних хітів української та зарубіжної естради). Склад ансамблю: клавіша, саксофон, гітара; чоловічий та жіночий вокали. Потужна і якісна апаратура, світлове оформлення .
• організацію свята професійними ведучими (тамада). Гарантуємо хороший настрій, великий вибір конкурсів та ігор.
(097) 223-6470 – Богдан; (067) 995-7128 - Володимир


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Основним видом діяльності компанії «Максимум Сервіс» є заправка і відновлення картриджів у Львові. Ми працюємо для Вас, постійно розвиваючи свій професіоналізм.

Ремонт оргтехніки будь-якої складності

Інженери "Максимум Сервіс" виконують технічне обслуговування комп'ютерів і оргтехніки, як в сервісному центрі Компанії, так і в офісі клієнта.

Технічне обслуговування включає в себе заходи щодо діагностики, профілактики, ремонту та аналізу результатів експлуатації обладнання.

Діагностика - комплекс робіт по загальній оцінці працездатності обладнання та його окремих вузлів, виявлення причин відмови або відхилень у його роботі від заданих параметрів.

Профілактика - комплекс робіт виконуваних на устаткуванні з метою підтримки його в працездатному стані.

Ремонт - комплекс робіт по усуненню відмов, несправностей або відхилень у роботі устаткування та приведення його у працездатний стан.

Ми пропонуємо:

Діагностику обладнання

· Профілактичне обслуговування копіювальних апаратів, принтерів, факсів та багатофункціональних пристроїв

Перепрошивка багатофункціональних пристроїв та принтерів
·
Різні види ремонту

· Заправку копіювально-розмножувальної техніки витратними матеріалами

· Розробку індивідуальної системи технічного обслуговування техніки Замовника

· Консультації щодо вибору оптимального парку техніки і питань її правильної експлуатації і технічного обслуговування

А також:

Гнучку систему знижок

Укладання договорів на технічне обслуговування

· Доставку оргтехніки для ТО в сервісний центр компанії і назад за місцем експлуатації.
тел. (032) 253-17-09,096-82-62-981

... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Федерація КУДО України та спортивний клуб «МУЖНІСТЬ» проводить набір в секцію КУДО - змішаного бойового мистецтва в якому гармонійно поєднані удари руками ногами та боротьба. У програмі – тренування, змагання, тренувальні збори, клубні збори і відпочинок
Початковий рівень значення не має!!!
Бажаючі навчитися самозахисту, стати сильнішими та впевненими у собі, зробити спортивну кар»єру - ласкаво просимо на заняття. За бажанням можливе сумісне навчання із дітьми (ігрове навчання).
Діти приймаються з 4 років!!!!
Тренування проводяться у спеціалізованому залі Львівського відділення Федерації КУДО України за адресою м. Львів, вул. Скорини 34 - СШ № 86, конт. тел. 0676565591


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Кам`яний LVIV - TZV Технології захисту та відновлення.
Це розділ нашої діяльності – Виготовлення та реалізація Професійної лінії засобів для мінеральних поверхонь(для натурального каменю, плитки, бетонних та цементних виробів).
Натуральний камінь та будь які матеріали(цемент, бетон, гіпс та сполуки).
Перед укладанням використовувати грунтуючі та гідроізолюючі засоби.
Кожен мурувальний та облицювальний матеріал знепилити та знежирити перед монтажем та покласти за допомогою справжніх спеціалізованих клейових розчинів.
Ми виготовляєм та реалізовуєм:
-Чистка,Мийка -Чистящі, миючі, знепилюючі та знежирюючі засоби КL-TZV Будівельно-побутові, протигрибкові,від технічних забруднень, до монтажу і після, для поверхні та облицювальних матеріалів.
-Підготовка - Грунти, гідроізоляції, пластифікатори, добавки до бетонів КL-TZV
Укладання -Професійні Клеї для натурального каменю та інших матеріалів, цементні та акрилові пігменти та фуги, затирки для швів.
-Захист та декорація -Захисні та Декоруючі Лаки та Пропитки КL-TZV внутрішні та зовнішні Акрил-Водні, Акрил-Органічні з різними ефектами: З Ефектом «Мокрий Камінь» , «Підсилення Кольору», «Голограмма» (нанесення голографічних блискіток), матові та глянцеві. Лаки та пропитки призначені для натурального каменю, штучних бетонних, гіпсових та цементних виробів, облицювальних, тротуарних та ландшафтних.
Захист від Атмосферних факторів, Моху, Грибків, Висолів, УФ-випромінювання, від бруду та пилу, для покращення вологого прибирання а також ТЕРМОСТІЙКІ що захищають та декорують вироби які нагріваються від 100 до 450град.цельсія та Лаки POLI для полірованих виробів.
-Виконання робіт по чистці та захисту професійною бригадою.
А також у новому магазин-салоні каменю та буд.матеріалів "КАМ`ЯНИЙ LVIV"
м.Львів, вул. Навроцького 1(Перед Сихівським мостом)
38(032) 245-39-46, 38(098)067-77-70, 38(096)477-73-00

... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Запрошуємо у Вокальну студію!!!
Кваліфіковані педагоги допоможуть Вам оволодіти вокальними навиками, розвинути Ваш талант, підготувати до різноманітних конкурсів та фестивалів.

Навчання відбувається у формі індивідуальних занять , у зручний для Вас час.Також діти віком від 5 років і вище набираються у вокальний ансамбль (групові заняття вокалом). тел. (063)9750488


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

ТзОВ "Горислав-Авто "- регіональний представник ТОВ"Автомеханіка" в західній Україні. Представляємо всесвітньо відомих виробників автосервісної продукції зі США, Англії, Німеччини, Данії, Швеції, Франції, Італії, та ін.
Пропонуємо весь спектр продукції для технічного обслуговування та ремонту автотранспорту:
підіймачі, траверси, домкрати, крани виробництва МАНА (Німеччина), ROTARY LIFT (США), RAVAGLIOLI (Італія), INT (Данія), AMI (Чехія), LAUNCH (Китай).

... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Потрібно освоїти «ази» бухгалтерського обліку у короткий термін? Хочеш мати конкуренту перевагу при проходженні співбесіди на бажану посаду? Курс «Бухоблік + 1С». Перші кроки» - навчить основам бухгалтерського обліку та ознайомить з найпопулярнішою бухгалтерською програмою 1С Компанія «1С-Теллур «Модуль» має статус Центру Сертифікованого Навчання, тел. (032)239-59-34, (032)232-90-99


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Екскурсія строю частиною міста! Тривальсть екскурсії 2,5 год. Під час екскурсії ви відвідаєте все найвизначніші архітектурні памятки старої частини міста, Собори, Храми, Театри, Музеї, Найкрасивіші будинки, ознайомитесь з багатою історією міста, побачите де знаходяться найцікавіші кафе міста, дізнаєтесь де винайшли першу гасову лямпу та багато іншого...усього за 50 грн. з особи! з нетерпінням чекаємо Вас у нашому місті!!! тел. 0971794711


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Масажний стіл складний, масажні кушетки складні, та стаціонарні, українсько-польського виробництва, з регульованою висотою. Стійкі, не розхитуються. Доставка у будь-яке місто України. Гарантія 2 роки.

Складні столи:
Масажний стіл - Панда 1 -1850 грн.
Масажний стіл - Панда 2 -1850 грн.
Масажний стіл - Панда Повна – 2000 грн.
Масажний стіл - Matrix -2300 грн.
Масажний стіл - Пчiлка -1850 грн.
Масажний стіл - Simplex -1700 грн.
Масажний стіл - Космо -2200 грн.
Стаціонарні столи:
Масажна кушетка - Statix 1 -1950 грн.
Масажна кушетка - Statix 2 -2000 грн.
Масажна кушетка - Statix 3 -2050 грн.
Косметологічна кушетка - Малюк -1950 грн.
Крісло для масажу - Гном -1900 грн.
Масажна кушетка - Стандарт -1600 грн.
тел. 0678897759


... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Пропонуємо:
-Консультації фахівців фізичної реабілітації.
-Створення індивідуальної програми фізичної реабілітації.
-Індивідуальні заняття з фізичної реабілітації для дорослих та дітей.
-Групові заняття для дорослих та дітей.
-Масаж.
-Визначення потреби в ортопедичних засобах і технічних засобах реабілітації їх індивідуальний підбір.

Профіль діяльності центру фізичної реабілітації «Формула руху»:
-Дефекти постави, сколіоз, плоскостопість та інші порушення функції стопи (наприклад, клишоногість), кривошия, дисплазія кульшових суглобів.
-ДЦП, гіпер- та гіпотонус у дітей.
-Наслідки травм та захворювань опорно-рухового апарату (після переломів, ендопротезування кульшових та колінних суглобів і т.п).
-Порушення діяльності дихальної системи: обструктивні захворювання (бронхіальна астма, обструктивний бронхіт, ХОЗЛ), емфізема, стани після операцій на легенях (лобектомія, пневмонектомія), пневмоній та плевритів.
-Стани після видалення молочної залози (мастектомії).
-Відновлення порушених рухових функцій та навчання переміщенням і самообслуговування після перенесеного інсульту, черепно-мозкової та спинномозкової травми. тел. +380972119976, +380679122443

... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Фірма "Електроідеї" надає послуги по монтажу ліній електропередач,до 1000В, проектуванні,дизайну громадських приміщень та продажу електрофурнітури фірми hager.Розумний підхід до роботи, помірні ціни. тел. 0988483450


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

-Новорічна шоу програма
-шоу балет
-організація свят, корпоративів, весіль
тел. 0679005970


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Гіпсова ліпнина, фактурна штукатурка, декоративний камінь, Орест, 067-292-32-33


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Клінінгова компанія "Чисто так" надає послуги професійної хімчистки по евростандартах у Львові. Основним напрямком нашої діяльності є - Вологе чищення килимів, килимових покриттів. - Хімчистка килимів, килимових доріжок, паласів на дому. - Хімчистка килимових покриттів, ковроліну. - Делікатна хімчистка шовкових і вовняних килимів. - Чищення м'яких меблів. Наші переваги Передові технології і методи очистки. Ми використовуємо професійне обладнання та безпечні хім речовини Працюємо у зручний для вас час по доступній ціні. тел. 0937724443, 0975388883


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Наші послуги:
- оренда автобуса або мікроавтобуса; - трансфери по Львову та області; - трансфери по Україні;- трансфери в Польщу;
- пасажирські перевезення по Україні;
- відпочинкові поїздки до Карпат;
- нерегулярні паломницькі поїздки по Україні та по Европі , а також туристично-відпочинкові тури у Францію, Чехію, Австрію, Італію, Іспанію, Німеччину, Угорщину та в інші країни Європи;
-трансфери в Славське, Буковель, Ужгород, Київ, Яремча, Ворохта; -розміщення в хостелі; -супровідь; -організація відвідуваня Львівського Національного театру опери та балету ім.Соломії Крушельницької та перегляд вистав. тел. +380677939752


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Компанія "Інтер-навис" проводить набір персоналу для роботи на круїзних лайнерах найвідоміших компаній світу: "Princess Cruises", "Carnival", "Cunard"," Louis Cruise Lines"," AIDA ".
Існують такі вакансії:
Стюарди (рибирання палуб та басейнів);
асистент менеджера по хаузкіпінгу;
офіціанти, бармени, фокусники, фотографи, музикантиж
SPA-салони: перукарі, масажисти.
Зарплата 800-3000$! Харчування та проживання безкоштовно!
Важлива умова! Знання англійської мови. Вік 20-35 років.
Наша адреса:
Україна, 79035 м. Львів
Пр. Чорновола 63, офіс 1002
Тел/факс: 38 (032)253-06-73,
+380 981740469, +380 634807529
inter-navis@i.ua
www.inter-navis.com.ua

... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Продаємо обладнання для облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових територіях. Широкий асортимент, сертифікати. тел. +380679353980


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Великий вибір моделей (мякі частини,дивани,кутки,крісла,дитячі кушетки). Двоспальний пружинний диван від 2100 грн. Елітні меблі з дерева, шкіри від 5800 грн.. Меблеві тканини в широкому асортименті. Гарантія 2 роки. Ціни виробника. Виробництво в м. Львові. Доставка в межах міста безкоштовна. Магазин в. Пасічна, 96а  тел.225-70-84


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

ДРЕСИРУВАННЯ СОБАК ВИХОВАННЯ, ОХОРОНА, КОРЕКЦІЯ ПОВЕДІНКИ, АДАПЕАЦІЯ В МІСТІ, ВИПРАВЛЕННЯ ПОМИЛОК, ПЕРЕТРИМКА СОБАК, ВИГУЛЮВАННЯ, ВЯЗКА СОБАК. ТЕЛ. 0507288210


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Дитячий розважальний центр "Без Проблем" проведення дитячих свят Львів, тел. 096 206 24 61


... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

ДП «Центр Львівсільмашсервіс» виготовляємо і реаліїзуємо обприскувачі різних модифікацій, косарки роторні, картопле-саджалки, та запасні частини.

Контактні дані:
Email:zbut-silmash@ukr.net
моб.тел.: +380974752137


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Здійснюємо такий вид робіт: ремонт котлів таких марок як Шафото, Вайланд, Вісман, Юнкерс, Вольф, Де Дітріх, а також котлів інших провідних марок, промивка теплообмінників, профілактика котелень, монтаж системи опалення, ремонт та профілактика насосів, чистка системи опалення та ГВП, монтаж відсікачів газу та газоаналізаторів, продаж рідин для промивки, сервісне облуговуваня хімводоочисток, ремонт, діагностика, сервіс та обслуговування кондиціонерів, встановлення блоків керування котлом через моб.телефон.

Приватне підприємство «Сервісант»
м. Львів, вул Водогінна 2, оф 317
тел/факс 242-80-42
диспетчер 243-55-35
моб 098 498 85 08
цілодобовий 066 648 75 08
e-mail: servisant-ok@ukr.net
www.servisant.lviv.ua

... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Продається якісний кварцевий пісок по низькій ціні - 35 грн. за тонну. При потребі можлива доставка до покупця. Чекаємо на Ваші дзвінки!!! тел. 0674854717


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Пропонуємо тренування в клубах карате стиль Шотокан всім бажаючим. Зали в багатьох районах міста. Всі тренери федерації мають вищу спортивну освіту, міжнародну атестацію не нижче 1 Дана. Тренування весь рік. Літом спортивні табори в Карпатах та Криму. Працюємо з 1995 року. Підготували багатьох Чемпіонів Європи, України та різних міжнародних турнірів. Довідки по тел. 050-519-90-62


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Студія краси і моди "DIAS” запрошує всіх бажаючих на курси перукарської майстерності. Практичні заняття включають навчання всіх видів перукарських послуг:
- жіночі, чоловічі і дитячі стрижки;
- святкові, вечірні, весільні зачіски і вкладки;
- фарбування, мелірування і нарощення волосся;
- лікувально-відновлюючі процедури з ефектом ламінування для волосся.
Вперше у Львові проводяться навчання і практика безпосередньо в салоні на клієнтах під контролем майстрів. Навчання проводять висококваліфіковані викладачі, фахівці у своїй галузі, які стежать за останніми новинками у галузі перукарства. По закінченні практичного курсу видається диплом державного зразка, сприяємо працевлаштуванню. Тут також можна придбати професійні засоби для догляду за волоссям та косметику відомих торгових марок. За повною інформацією щодо набору на курси та інших питань звертайтесь за номерами: (032)2959252, (067)6807697. Чекаємо Вас за адресою: вул. Щирецька 36, т. ц. «Калина» № 284.

... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Пропоную весільні букети на Ваш смак та бажання! найдешевші ціни та найрізноманітніший вибір! тел. 097 1174764


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Виготовляємо ковані вироби ручної роботи та вироби художньої ковки. Ми пропонуємо вам великий вибір кованих виробів, високу якість та доступні ціни. Пропонуємо до Вашої уваги: Ворота; Огорожі; Хвіртки; Віконні решітки; Огородження; Балкони; Сходи і поручні; Навіси та козирки;Лавки. Реставрація старих кованих виробів, тел. 0961422093






Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Ексклюзивний представник Rockwool в Україні пропонує весь асортимент мін.вати по найкращих цінах. Conlit 150,ALU Lamella mat, Wired Mat, Firebatts 110, Klimafix, Alfarock, Firebatts, Fasrock....тел. 0677673357


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Продаю гойдалки різних типів, гірки, дитячі лавочки, дитячі хатинки, каруселі, гімнастичні комплекси, вуличні тенісні столи. Доставка. Монтаж. тел. 0679353980


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

ТзОВ «ДРАЙБУД» пропонує професійне виконання на теренах України промислових підлог.Промислові підлоги-це рівна,гладка підлога з нарізаними і загерметизованими деформаційними щілинами. Найбільш універсальний тип сучасної підлоги являє собою монолітну залізобетонну плиту, верхній шар якої бронюється спеціальною сухою сумішшю «топінгом». Використання даної технології забезпечує підвищення міцності бетонної підлоги більше чим в 2 рази. тел. 0504311763


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Пропонуємо дитячі автокрісла німецького виробництва Romer . Усі моделі 2012 року. Продаж роздріб і оптом. Оптовикам знижки. Доставка по Україні безкоштовно. Звертайтесь romer.maxinfo@gmail.com 098-57-80-805 Юлія


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Завод- виробник виготовляє та реалізовує газоблоки сертифіковані. Газобетонні блоки:100 х 300 х 600мм перегородковий (заміняє 8 цеглин), 200 х 300 х 600 мм стіновий (заміняє 16 цеглин), 200 х 400 х 600 мм стіновий (заміняє 21 цеглину). Основні характерістики:об’ємна вага - 500 кг/м3, коефіцієнт теплопровідності - 0,1 Вт/мК, межа міцності при стисненні - 25 кг/см2, товщина стіни, що не потребує утеплення - 30 см. Товар відповідає ДСТУ Б В.2.7.-137:2008, Сертифікат відповідності, паспорт радіаційної якості, протокол пожежних випробувань. Ціна гуртова, виробника. Доставка на ваше будівництво або само вивіз з заводу. Без посередників! Ціна 550 грн за куб!!! тел. 0678700400


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

- Установка та налаштування Windows
- Ремонт, збірка та модернізація ПК
- Установка антивірусних програм
- Підключення, налаштування інтернету та Wi-Fi
- Лікування комп’ютера від вірусів
- Резервне збереження даних
- Підключення будь-якого обладнання до ПК
- Підключення та налаштування мережі
- Мультимедійне налаштування вашого ПК
- Обслуговування фірм та офісів
- Безкоштовний виїзд до замовника
конт. тел. (096) 170-13-70


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Гофрокартон та гофрокартонна тара, будь-яких марок та розмірів, гарантуємо Вам високу якість за помірними цінами. тел. +38032234418


Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

Укладання плитки.
Заливання стяжки.
Штукатурка.
Укладання ламінату.
Працюємо без посередників. Тел. (067) 836 00 58 Богдан


... Читати далі »
Безкоштовні оголошення України: Оголошення в Львові |

1 2 3 »
Замовити рекламу
Реклама в Україні
Луцьк
Рівне
Луцьк
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz